Over ons

Wij spreken de taal en verstaan ons vak

Civil Works is een jong civieltechnisch adviesbureau dat maatwerk levert en specialistisch advies verzorgt op het gebied van:

Denk hierbij aan de (her)ontwikkeling van (binnen)stedelijke gebieden, woningbouw of aanleg van bedrijventerreinen. Wij helpen onze opdrachtgevers zodanig civieltechnische vraagstukken (duurzaam) op te lossen binnen de kaders van tijd, geld en kwaliteit.

Civil Works is onderdeel van de DAGnl. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk ‘vakidioten’ die zowel ervaring in de klei als aan de tekentafel hebben. Praktisch ingesteld en breed inzetbaar dus. Wij maken niet alleen mooie ontwerpen en plannen, maar kijken ook naar de (praktische) haalbaarheid hiervan.

Binnen DAGnl werken (ca. 150) specialisten die inzetbaar zijn voor multidisciplinaire projecten. Zo kunnen wij, van de eerste planstudies tot aan de realisatie en het beheer, projecten van a t/m z voor onze opdrachtgevers verzorgen.

Kortom: wij spreken de taal en verstaan ons vak.

Deskundig advies nodig

Door jarenlange ervaring en een hecht samenwerkingsverband zijn wij dé partner voor al uw civiel- en procestechnische vraagstukken.

Ik wil advies