Nieuws

Op de hoogte blijven van actueel nieuws van Civil Works? Volg ons dan ook via LinkedIn.

Wij zijn gecertificeerd!

Kwaliteit en duurzaamheid staan bij Civil Works hoog in het vaandel. Daarom zijn wij zowel ISO 9001 als C02-prestatieladder gecertificeerd!

Deelname Infra Relatiedagen Hardenberg

Op 5,6 en 7 februari 2019 vindt de twintigste editie van de Infra Relatiedagenbeurs plaats in Hardenberg. Ook dit jaar staat Civil Works, onderdeel van DAGnl, weer op de beurs.

Civil Works behaalt de ISO 14001:2015!

Civil Works, onderdeel van DAGnl, heeft het ISO 14001 certificaat behaald! Wij streven continu naar verbetering en willen steeds bewuster omgaan met milieu aspecten. Voor de ISO 14001 zal er jaarlijks een audit plaatsvinden.

Welkom Buro Borgland!

Wij hebben een nieuwe collega bij! Ondernemerschap zit in ons bloed. Daarom breidt DAGnl in Noord-Holland (Warmenhuizen) uit met Buro Borgland.

Infra Relatiedagen 2020

Op 4,5 en 6 februari vindt de Infra Relatiedagenbeurs weer plaats in de Evenementenhal Hardenberg. Hét trefpunt waar relaties in de grond-, weg- en waterbouwbranche elkaar ontmoeten.

Project Koningsoord

Namens de ontwikkelaars Heijmans Vastgoed, Novaform en GAP2 zijn we begin 2019 gestart met de civieltechnische voorbereiding van het mooie project ‘bouw- en woonrijpmaken Koningsoord deelgebied 6A’ in Berkel Enschot, gemeente Tilburg.

Vervanging Klooster- en Flessenbergerbrug in Wapenveld

Ulis werkt sinds oktober vorig jaar als werkvoorbereider bij Civil Works (onderdeel van DAGnl). Inmiddels zit hij middenin zijn eerste project: Vervanging Klooster- en Flessenbergerbrug te Wapenveld.